Снимка: Министерство на отбранатаБългарски военнослужещи направиха днес нещо, което заслужава да се

...
Снимка: Министерство на отбранатаБългарски военнослужещи направиха днес нещо, което заслужава да се
Коментари Харесай

Военнослужещи обезвредиха невзривени боеприпаси на различни места в страната

Снимка: Министерство на защитата

Български военнослужещи направиха днес нещо, което заслужава да се означи.

Военнослужещи от Сухопътните войски са обезвредиха невзривени муниции на разнообразни места в страната, оповестиха от пресцентъра на Министерството на защитата, представен от Novini.bg.

Специализиран екип от 31-ви механизиран батальон в Хасково е обезвредил невзривен арсенал, открит в региона на 118-та гранична пирамида в землището на село Аврен, община Крумовград в област Кърджали. Боеприпасът е невзривена противопехотна мина ПСМ-1.

Специализиран екип от отделение 44200 от състава на 2-ра Механизирана бригада - Стара Загора, е унищожил 120 мм мощно корозирала осколочно-фугасна мина без взривател. Боеприпасът е открит в региона на склад за вторични първични материали в града.

Специализираните военни екипи са работили на съображение на отправено искане от основния секретар на Министерство на вътрешните работи и по заповед на командира на Сухопътните войски генерал-майор Михаил Попов, показват от МО.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР